NL | EN
Inboedels & leegruiming
Tennesseedreef 18-20 3565 CJ UTRECHT
receptie@veilinghuispeerdeman.nl 030-2610485

Inboedels

Heeft u te maken met de afhandeling van een inboedel, bijvoorbeeld door verhuizing of familieomstandigheden? Een taxateur van Veilinghuis Peerdeman bekijkt samen met u de inboedel en adviseert welke objecten geschikt zijn voor verkoop via een openbare veiling, hierbij gaan goederen (kunst, antiek, design, sieraden en zilver) naar de hoogste bieder.

Het bekijken van een inboedel om de geschiktheid voor veiling te beoordelen is kosteloos.

Als u een officieel schriftelijk taxatierapport voor successie, verzekering of verdeling nodig heeft, vindt u de tarieven onderaan deze pagina.

Informatie over de kosten bij veiling leest u op de pagina Taxatie & inname.

Leegruiming

Veilinghuis Peerdeman kan ook de leegruiming verzorgen, waarbij het huis leeg en bezemschoon wordt opgeleverd voor de nieuwe huurder of koper.

De kosten van een leegruiming worden vooraf en vrijblijvend geoffreerd. Doordat woningen vaak binnen een gestelde termijn opgeleverd moeten worden, kunnen wij alles op korte termijn uitvoeren.

Foto's sturen

U kunt ook foto's sturen om de geschiktheid voor veiling te kunnen beoordelen. Een paar eenvoudige overzichtsfoto's is al voldoende. Klik op een van de onderstaande buttons:


* Werkt de e-mail knop niet? Stuur dan de foto's via uw eigen e-mailprogramma, ons e-mailadres is: receptie@veilinghuispeerdeman.nl


Beantwoording foto's

We streven ernaar om de ontvangen foto's binnen 1 werkdag te beantwoorden, mocht ons antwoord meer dan 2 werkdagen uitblijven, bel ons dan even of de foto's zijn aangekomen.

Ons 06-nummer is alleen ingesteld voor foto's en tekstberichten. Telefonisch zijn we bereikbaar via ons kantoornummer 030-2610485.

Taxatierapporten

Voor schriftelijke taxatierapporten ten behoeve van successie, verzekering of verdeling geldt: 

Tot een getaxeerde totale inboedelwaarde van € 10.000,- bedragen de taxatiekosten 2% met een minimum van € 125,-. Boven een getaxeerde waarde van € 10.000,- zijn de taxatiekosten € 200,- verhoogd met 1% over het meerdere boven € 10.000,-. Bedragen exclusief btw. Voor ieder uur dat de taxatie inclusief reistijd langer duurt dan één uur, wordt een uurtarief van € 100,- doorberekend. De kosten zijn exclusief btw en reiskosten 0,20 euro per km vanuit Utrecht. De taxatiekosten of een deel daarvan vervallen indien de getaxeerde goederen ter veiling worden aangeboden.

Bovenstaande geldt voor officiële schriftelijke rapporten, een algemene beoordeling voor veiling is kosteloos.Veilinghuis Peerdeman B.V.
Tennesseedreef 18-20
3565 CJ UTRECHT
The Netherlands
Telefoon: +31(0)302610485
receptie@veilinghuispeerdeman.nl

Kamer van Koophandel: 58086854
BTW-nummer: NL852867815B01

ING BANK:
NL61INGB0003522641