NL | EN
Taxatie & inname
Tennesseedreef 18-20 3565 CJ UTRECHT
receptie@veilinghuispeerdeman.nl 030-2610485

Beoordeling van objecten 

We kijken graag -en zonder kosten- naar objecten die u bij ons wilt laten veilen. Het werkt eenvoudig & snel door foto's te sturen.

Als het sturen van foto's technisch niet lukt, bel dan gerust voor overleg met een van onze experts. Ons telefoonnummer is 030-2610485. 

Indien u een officieel schriftelijk taxatierapport voor verzekering, successie of verdeling nodig heeft, vindt u de tarieven op de pagina Inboedels.

Foto's sturen

Eenvoudige foto's zijn al voldoende, beoordeling is kosteloos. Klik op een van de onderstaande buttons:


* Werkt de e-mail knop niet? Stuur dan de foto's via uw eigen e-mailprogramma. Ons e-mailadres is: receptie@veilinghuispeerdeman.nl


Beantwoording foto's

We streven ernaar om foto's binnen 1 werkdag te beantwoorden, mocht ons antwoord meer dan 2 werkdagen uitblijven, bel ons dan even of de foto's zijn aangekomen.

Ons 06-nummer is alleen ingesteld voor foto's en tekstberichten. Telefonisch zijn we bereikbaar via ons kantoornummer 030-2610485.


Bekijk een impressie van ons veilinghuis klik hier


Uw objecten verkopen bij Veilinghuis Peerdeman 

Objecten bij Veilinghuis Peerdeman worden wereldwijd bekeken. 
We hebben bieders door heel Nederland en Europa, o.a. in Duitsland, België, Engeland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Oostenrijk, Spanje, Italië maar ook ver daarbuiten, waaronder de Verenigde Staten, Canada, Australië, Maleisië, Indonesië, Hongkong en China.

Zodra onze catalogus online staat sturen wij een mailing naar alle klanten, wereldwijd. Naast onze website wordt ook ons veilinghuis drukbezocht; bezoekers waarderen de 
aantrekkelijke zaalpresentatie, ons oog voor detail en de vriendelijke service. Door een zo breed mogelijk aanbod neer te zetten en aan te vullen met prachtige specials (collecties), trekken onze veilingen extra veel bezoekers.

Veilinghuis Peerdeman adverteert in kunstmagazines, dagbladen en op social media. Wij kennen de verzamelaars van elk interessegebied en mogen ook musea (nationaal en internationaal) tot ons klantenbestand rekenen. 

Objecten ingebracht... en dan? 

Dan gaat ons team voor u aan de slag; we zorgen voor veilige en verzekerde opslag, voor omschrijvingen en foto's, zaalpresentatie en kijkdagen en voor een goedlopend veilingsysteem, waarbij we u voor en na de veiling op de hoogte houden. We zorgen voor uitgifte en verzending en zorgen dat de opbrengst naar uw bankrekening wordt overgemaakt. 

U hoeft zelf niets te doen, Veilinghuis Peerdeman doet het werk voor u. Deskundig en met volle inzet gaan we voor het beste resultaat, al 16 jaar.


Veilingkosten

Onze commissie voor inzenders is afhankelijk van de verwachte opbrengst maar bedraagt ten hoogste 26% van de hamerprijs, inclusief BTW, verzekerde opslag en fotokosten. Bij ons komen er geen extra of verborgen kosten bovenop de commissie. 

Er zijn alleen extra kosten als goederen moeten worden opgehaald, of als goud en zilver gekeurd moeten worden.

Blijft een object onverkocht? Dan betaalt u hierover geen commissie (we nemen contact op over het praktische vervolg).

Inname

Als u een afspraak heeft gemaakt, kunt u zich melden bij Tennesseedreef 20, dit is het grijze gebouw, rechts hiervan kunt u parkeren op eigen terrein. Bij de inname dient u zich te kunnen legitimeren, u ontvangt van ons een innamebon.
 

Online account

Zodra uw inbreng in onze catalogus wordt gepubliceerd, maakt ons systeem een online account aan en ontvangt u een e-mail om in te loggen op onze website. Zo blijft u op de hoogte van de veiling en het resultaat.

Alg. voorwaarden & privacy verklaring

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing. Lees hier onze privacy verklaring.Veilinghuis Peerdeman B.V.
Tennesseedreef 18-20
3565 CJ UTRECHT
The Netherlands
Telefoon: +31(0)302610485
receptie@veilinghuispeerdeman.nl

Kamer van Koophandel: 58086854
BTW-nummer: NL852867815B01

ING BANK:
NL61INGB0003522641